Dongguan Hengcheng Hat Industry Co., Ltd.

Pojďme si promluvit o nejlepších Snapback kloboucích

Čas vydání: 2022-09-13 16:34:51    Hity: 42

Pojďme si promluvit o nejlepších Snapback kloboucích

Oni' Jsou americké jako jablečný koláč a pro milovníky stylu a pohodlí jak' Jsou stejně sladké. Ano, my' Mluvíme o snapbackových čepicích. Je pravděpodobné, že už jeden máte, ale možná ani nevíte, co dělá snapback odlišný od ostatních baseballových čepic. Takže tady máme.

DM_20220913152742_003.jpg

Tento klasický baseballový styl, který se vyznačuje vysokým profilem, širokým plochým okrajem a strukturovaným designem, získává svůj název od snap-uzavření na zadní straně klobouku. Zatímco první inkarnace moderní baseballové čepice debutovala v 1860.letech s Brooklyn Excelsior, opravdu to bylo' Až do začátku sedmdesátých let přišel na obraz nastavitelný snapback klobouk. Pak v devadesátých letech zažila pokrývka hlavy druhou vlnu popularity, která se stala oblíbenou mezi bruslaři, sportovci, kyčle-hop umělci a městská módní sada Skateboardová legenda Tony Hawk, ikona NBA Michael Jordan a hudební magnát Jay-Z jsou jen pár fanoušků snapbacků.DM_20220913152742_002.jpg

Od té doby si snapback udržel význam v popkultuře. Navzdory své neformální citlivosti, snapback klobouk' S přitažlivostí stoupal do nejvyšších řad módy se značkami jako Gucci, Givenchy, Dsquared2, Vetements a Versace získají stovky dolarů za jednoho.

Naštěstí, většina snapbacků je mnohem cenově dostupnější a přichází v nikdy-koncové pole stylů od položeno-zpátky tátové klobouky S nadměrným střihem na sýrové kamionové klobouky se síťovinou zády. Pokud jde o výběr nejlepších snapbacků, je' Je to věc osobních preferencí.





Předchozí: Nejlepší čepice táty v každ...

další: Jaknosit baseballovou čepici